Å studere i England er en gyllen opplevelse for personlig utvikling. Ved å studere der får ikke du bare tilgang til relevant utdanning, men også språk og kultur. Mange nordmenn reiser til England hvert år for å oppleve kultur, og engelsk fotball er en av de beste kulturelle aktiviteter du kan oppleve. Engelskmenn er glade i fotball og møter venner og kompiser på pub for å se god fotball på TV.

Velg et lag

Det beste med fotball er kameratskapet som utvikler seg mellom mennesker som føler tilhørighet til samme klubb. Det er noe spennende å heie og vise støtte til et lag, og se hvordan lagene som er dine favoritter klarer ulike utfordringer. Velg ett eller flere lag, så er du klar til å delta i mange aktiviteter knyttet til idretten.

Vis støtte til laget

Når du ønsker å se fotball sammen med dine venner er det vanlig praksis å vise støtte til laget ved å kle på seg lagets trøye eller skjerf. Supporterklær og tilbehør viser hvem du heier på uten at du må si noe. Ofte vil du passe inn i miljøet dersom du støtter det samme laget som kameratene dine. Noen av de mest populære lagene er Manchester City, Liverpool, Chelsea, Manchester United, Tottenham og Arsenal.